Sylvia van de Ven

IMG_3091

Sylvia van de Ven; auteur van LevenWerkenGenieten, en bedenker van de Oplaad-methode, levensgenieter, werkzaam als inspirerend coach, werkzaam geweest als communicatie-adviseur/projectmanager, gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen.

Ik zie een wereld voor me met vrouwen die genieten van het leven, hun talenten tot bloei brengen, en zich met hart en ziel inzetten voor de wereld om zich heen. En zo een inspiratiebron zijn voor hun kinderen, partner en omgeving.  Om zo een bijdrage leveren aan een duurzame wereld waarin het fijn is om te zijn met zijn allen.

Sylvia van de Ven (1960). Als kind heb ik ervaren dat het leven, ook als je jong bent, zomaar voorbij kan zijn. Bij afscheid van dierbaren, in de loop der jaren, hoorde ik meer dan eens  “Geniet maar van het leven, het is voorbij voor je het in de gaten hebt”

“Nu ik hier toch ben, kan ik er maar beter zoveel mogelijk van genieten!” is dan ook van jongs af aan mijn  levensmotto.

Ik zie dagelijks mensen worstelen, raken in de stress, werken zich over de kop of worden ziek. Ze raken verstrikt in hun eigen levensspinnenweb. Ook ik heb een deel van dit pad bewandeld in de ruim dertig jaar dat ik in de reclame- en communicatiewereld werkte als communicatie adviseur/projectmanager. Ik struikelde regelmatig over mijn tijd en energie die ik zo optimaal mogelijk probeerde te verdelen tussen werk en privé. Inmiddels begeleid ik, vanuit mijn praktijk Double Happiness, vrouwen naar meer levensgenot.

Zo ontstond het inzicht, als ik vrouwen nou eens op een eerder moment in hun leven kan bereiken, met simpele handvatten en tips, dan hoeven ze de afslag van burnout of depressie niet te nemen. Met mijn opgedane kennis en ervaring besloot ik dat het de hoogste tijd om deze kennis simpelweg te delen.

Het is mijn doel vrouwen te wijzen op wat ze zelf eenvoudig kunnen doen om meer vanuit plezier en gemak te leven.  Praktische tips en adviezen die vrouwen juist vergeten, wanneer ze zo druk zijn. Daarbij wil ik drukbezette vrouwen juist prikkelen tot meer levensgenot!

Wanneer vrouwen weer genieten, zijn ze een inspiratiebron voor de wereld om zich heen, niet in de laatste plaats voor hun kinderen.

Ik geef workshops en lezingen om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren tot genieten. Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn workshops en lezingen, vul dan je e-mailadres in in de rechterkolom, dan hou ik je op de hoogte.