Workshops

Speciaal voor drukbezette vrouwen ontwikkelde Sylvia van de Ven, auteur van LevenWerkenGenieten, twee nieuwe inspirerende workshops. De Oplaaddag en de Intuïtieve Schildersworkshop. De eerste is een echte verwendag, gebaseerd op haar OPLAAD-methode. Hierdoor kom je snel weer lekker in je vel. Tijdens de Intuïtieve Schildersworkshop kom je heerlijk tot rust, en leef jij je, vanuit je hart, uit op het schildersdoek. Kennis van schilderen is daarbij niet nodig.

1. OPLAADDAG 

Speciaal voor drukbezette vrouwen organiseert Sylvia van de Ven, auteur van het boek LevenWerkenGenieten, een OPLAADDAG. Je staat stil bij jezelf, je komt tot rust in je hoofd en je laat je dagelijkse zorgen los. Zodat doe je weer energie op om met meer plezier te genieten van het leven.

Tijdens de OPLAAD dag ervaar je hoe het is om van een afstand naar jezelf te kijken. Er is aandacht voor je ademhaling. We doen oefeningen om je hoofd leeg te maken om te kunnen ontspannen. Je leert effectief met je energie omgaan en wat je kunt doen aan energievreters. Aan het einde van deze heerlijke dag voor jezelf, heb je ervaren hoe het is om je bewust meer te ontspannen en heb je de kennis om je eigen energie goed te beheren.

Wat brengt deze dag jou? Het is een verwendag voor jezelf met tal van ontspanningsoefeningen volgens de OPLAAD-methode. Stuk voor stuk gaat het om simpele oefeningen die je rust brengen en energie opleveren. Uiteraard krijg je tijdens deze dag een heerlijke lunch, en ontmoet je gelijkgestemden. Je krijgt bovendien het boek LevenWerkenGenieten, waarin je alle tips en adviezen nog eens rustig na kunt lezen.

Programma:

 • 9.30 uur ontvangst koffie/thee
 • 10.00 uur korte inleiding en leren werken via de OPLAAD-methode
 • 12.45 -13.30 uur pauze met een heerlijke lunch
 • 13.30 -16.15 uur uitleg over je persoonlijke energiebeheer, oefeningen
 • 16.15 -16.30 uur evaluatie en afsluiting

Benodigdheden:Makkelijke zittende kleding eventueel een extra trui of jas voor een oefening in de buitenlucht.

Data

  • Vrijdag 8 december <VOL>

Locatie Meindert Hobbemastraat 31, 2102 BH, Heemstede (gratis parkeren)

Aanmelden
De prijs voor de workshop is € 195 per persoon. Dit is inclusief het boek LevenWerkenGenieten, de Stap naar Rust, Ruimte en Energie (ter waarde van € 17,95). Daarnaast krijg je koffie, thee en een verse lunch. Ben je niet tevreden over de workshop, dan krijg je je geld terug!

Vroegboekkorting: boek voor 8 december dan betaal je niet € 195 maar € 97,00 voor deze verwendag.

Meld je aan en mail je naam, adres gegevens en telefoonnummer naar: Sylvia@levenwerkengenieten.com

 

2. Schilder je vrij, Intuïtief schilderen

Is je dag vaak overvol met werk, gezin, familie en vrienden en kom je nauwelijks toe aan jezelf? Verwen jezelf dan met deze workshop om eenvoudig los te komen van alle dagelijkse besognes. Even aan niets anders denken en je uitleven op een schildersdoek. (Kennis van schilderen is juist niet noodzakelijk!) Je gaat op zoek naar de kracht van kleuren en naar bewegingen die spontaan in je opkomen. Je laat je verrassen door de kleuren die ontstaan. Er is geen goed en fout. Gewoon lekker even weg van alles en iedereen.

Wat brengt deze dag jou? Je leert los te komen van alle dagelijkse beslommeringen, je hoofd te ontspannen en je vrij te voelen om vanuit je hart te schilderen. Los van het denken. Deze ervaring neem je mee om dit vaker toe te passen in je dagelijks leven.

Programma

     • 10.00 uur ontvangst met koffie/thee
     • 10.30 uur inleiding en ontspanningsoefening en schilderen op een doek
     • 12.30 – 13.30 uur pauze met een heerlijke lunch inclusief een wandeling met een opdracht
     • 13.30 – 16.15 uur schilderen
     • 16.30 uur afronding

Benodigdheden

Makkelijk zittende kleding, waar wel een spatje verf op mag komen. Er zijn er daarvoor blouses aanwezig. En neem een (warme) jas mee voor de middagwandeling.

Data 

     • Vrijdag 24 november
     • Vrijdag 15 december

Locatie Meindert Hobbemastraat 31, Heemstede (gratis parkeren)

Aanmelden

De prijs voor deze workshop is € 275 per persoon. Je krijgt hiervoor een 3-D schildersdoek, gebruik van kwasten en verf, een schildersezel, koffie, thee en een verse lunch. Uiteraard neem je na afloop je eigen schildersdoek mee naar huis. Je kunt je aanmelden door je naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar sylvia@levenwerkengenieten.com

Vroegboekkorting: boek je voor 11 december betaal je niet € 275 maar € 167,00 voor deze dag.

Ben je niet tevreden over deze workshop, dan krijg jij je geld terug.

Deze schildersworkshop wordt voor maximaal vier personen gegeven. Mocht je je met een grotere groep willen opgeven, neem dan even contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

 

3. Incompanyworkshops 

De workshop ‘Hoe verdubbel jij je energie en geniet je meer van wat je doet’ laat deelnemers zien hoe je zorgvuldig om kunt gaan met je eigen energie, veel werk (kantoor en thuis) kunt verzetten en je er toch goed bij kunt voelen.  Met simpele oefeningen, op maat, ervaar je niet alleen hoe het voelt om vanuit plezier en gemak te werken, je merkt ook wat het voordeel hiervan is op je dagelijks bestaan. Deze workshop kan uitstekend worden gecombineerd met een bedrijfsuitje (eventueel op het strand). De locatie waar wij onze workshops geven is daarnaast geschikt om in aansluitend een strandactiviteit te laten plaatsvinden. Een workshop kan ook op locatie worden gegeven. Het aantal deelnemers kan in overleg worden afgesproken. De Incompanyworkshops worden gegeven door Sylvia van de Ven en loopbaancoach Shirley Hunneman. Beiden hebben ruime ervaring in het coachen en trainen van het bedrijfsleven. Voor meer informatie neem contact op met Sylvia van de Ven; 06-48181195 of mail naar info@levenwerkengenieten.com

Om het vertrouwen te waarborgen kiezen we ervoor om de workshops in kleine groepen te geven. Wij stellen een maximum van 12 deelnemers per keer.